chokladbollens dag fast raw

chokladbollens dag

Chokladbollens dag i dag, och jag hänger på, men jag gör såklart raw chokladbollar. De flesta mår ju så mycket bättre i både kropp och själ, när de äter härliga växtbaserade gottigheter till bollar i stället för 100 g smör och massa vitt socker som chokladbollar består av i orginalrecepten.

Socker är beroendeframkallande, men när man kommer ut på andra sidan, och inte längre känner sug efter det nedbrytande sockret, så är du din egen kropps bästa vän. Kropp och själ i harmoni.

Följ mig p Facebbok och på Instagram!

chokladbollens dag

Inspiration till chokladbollens dag får ni här:

Recept på härliga rawfoodbollar med aprikos och mango

Det jag ska göra nu, är att bomba er med inspiration till ett något nyttigare och på sikt mer tillfredsställande sätt att fira chokladbollens dag!

chokladbollens dag

Recept på choklad och pistagebollar, perfekt fredagsmys ju!

chokladbollens dag

OBS på att bollarna ovan inte är raw, men de är nyttigare en vanliga kioskbollar. Enda undantaget bland min samling raw bollar. Receptet på mina nyttiga kioskbollar med nötkolasmak

 

chokladbollens dag

Här kommer ett fantastiskt härligt recept på energibollarna ovan med äpple och valnötter!

chokladbollens dag

På bilden ovanför har du ett recept på supergoda bollar med mandel och kanel!

Mina personliga favoriter här nedanför är dessa hälsobollar med tranbär, nötter, kokos, pistage bland annat!

chokladbollens dag

 

Jag vet att det är långt ifrån juletider, men gillar man julens härliga smaker, så finns det inga hinder att rulla dessa härligheter året runt, eller hur!

Raw Bollar med julsmaker!

chokladbollens dag

 

Chokladbollens dag den 11-e maj !

Jag hoppas att ni har fått lite inspiration till att prova på lite andra typer av sötsaker, nämligen de som kommer från växtriket. 

Själv är jag så pass inkörd på att göra godis på det här sättet, så att jag experimenterar hej vilt med både kryddor, torkad frukt och bär, nötter, smaksättningar. Gudarna ska veta att allt inte blir bra, men det som blir bra, delar jag genast med er, så kan ni få det gottigaste av det gottiga på en gång utan att behöva testa er fram. 

Så här på självaste chokladbollens dag:

I dag på chokladbollens dag den 11 maj, delas det recept på chokladbollar till höger och vänster, och då hoppas ju jag såklart att ändå kunna inspirera en och annan med ett bättre val för dig och din kropp.

Växtbaserad mat och dryck:

Är du intresserade av växtbaserad mat och dryck så har du kommit till helt rätt ställe. Kika runt bland mina kategorier och berätta mer än gärna vad du tycker i kommentarerna.

Stor kram från Kamilla på Vegohimlen

Lämna ett svar