Läcker sommarmat, njut under hela sommaren

Läcker sommarmat är en stor del av njutningen under hela ledigheten. Det finns inget bättre än att gå in i ”semestermodet”. När jag blir riktigt avslappnad under längre ledigeter, försvinner känslan av tid och rum. Jag bara flyter med i dagarnas rytm och känslan av stress smälter sakta bort. 

Du vet väl att du kan gilla och följa Vegohimlen både på Insta och på Facebook ?

En annan sak när det gäller mig är att jag nästan kan bli lite drömmig när jag väl går in i ledigheter. Det kan även gälla under helger faktiskt.  Jag kan gå in i någon slags vaken meditation och gå lite på autopilot. Det händer oftast när jag har startat dagen med ett stort jäkla träningspass vilket jag verkligen älskar. Då kan jag befinna mig bland molnen större delen av förmiddagen. Fast verkligen på ett positivt sätt. 

 

I morse till exempel, så startade jag dagen med 6 km löpning. Ni vet ju att jag hatar löpning, men på sommaren är det min grej ändå när jag är på landet. Det är vad som bjuds liksom. När jag kom hem och hade duschat, så gick jag runt i köket och skulle göra något lätt att äta, och helt plötsligt tittade jag ned på denna skapelse. Snacka om läcker sommarmat, haha.

Jag hoppas verkligen att ni alla får en riktigt skön sommar. Själv ska jag ladda batterierna i Italien, så det blir innegym någon timme om dagen för mig. Allt annat är otänkbart. Det är för varmt. 

Efter sommaren väntar helt nya utmaningar för mig, vilket jag ser väldigt mycket fram emot !!

sommarmat

Läcker sommarmat från min drömmiga hjärna ?

Två knäckebrödsskivor

Mjölkfritt smör efter smak

ca 5 skivade jordgubbar

Klippt gräslök

sommarmat

MIn mysiga Brittsika korthårspojke undrade också vad jag hade gjort..

JAG undrade vad jag hade gjort. Men självklart åt jag upp det, och det var faktiskt jättegoda smaker tillsammans. 

sommarmat

 

Vill du ha mer inspiration till läcker sommarmat, så klicka in dig här. 

Lämna ett svar