blogg om vegomat

Blogg om vegomat – Vegohimlen

Blogg om vegomatVegohimlen drivs av mig, Kamilla. Jag bor med min familj i Stockholm. Jag älskar att laga vegetarisk och plantbaserad mat.

Detta är faktiskt den andra matbloggen i ordningen som jag startar upp. Den första lanserade jag år 2011, men fick för mycket att göra med både heltidsstudier, småbarn och heltidsjobb. Då hette den bloggen ovanligtgott.se och hade väldigt mycket både läsare och trafik.

blogg om vegomat

Min blogg om vegomat (även mycket vegansk/plantbaserad mat faktiskt) Vegohimlen, startade jag för att jag helt enkelt inte stod ut med att inte matblogga längre. Jag lagar ju så mycket mat, så varför inte dokumentera?

På några få månader har många läsare hittat hit, och följarna ökar på mina sociala medier för var dag som går. En annan skillnad är att jag sedan dess också bytt kosthållning, till att bli helt vegetarian och delvis vegan. En vegetarian med ambitionen att äta mer och mer plantbaserad mat.

Mer kring min blogg om vegomat..

Dessutom är Vegohimlen nu rankad bland de 18 Svenska Vegetariska matbloggarna 2017 hos Ingredientmatcher!

Ovan känns fint med tanke på att bloggen fortfarande är så pass ny, samt att jag faktiskt ger den både tid och kärlek.

Matlagning, tillsammans med privatekonomi, personlig utveckling, träning och nu mer även fotografering är mina största intressen. Sedan gillar jag ju att skriva också!

Inom matlagningen brinner jag för vegetarisk mat, men även vegansk, raw och mat som gör din kropp gott. Men även jag uppskattar en onyttig efterrätt från tid till annan, så sådant kommer jag också inkludera.

På vardagarna jobbar jag med kommunikation, ett jobb som jag verkligen trivs och utvecklas med,  men så fort jag är ledig,  drömmer jag ofta om vad jag ska laga för mat.

Låt oss kalla mig en sann foodie !

Välkommen att gå lös bland alla mina härliga receptkategorier.

Jag hoppas innerligt att ni ska trivas hos mig i mitt kök, och tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar. Följ mig gärna på sociala medier när jag bloggar om vegomat!

Maila mig:  vegohimlen@gmail.com

Facebook:   www.facebook.com/vegohimlen

Instagram: www.instagram.com/vegohimlens