vegansk parmesan recept till pastarätter

vegansk parmesan

Vegansk parmesan recept till pastarätter, lasagne, sallader, grytor med mer. Parmesan är ju en typisk sådan sak som många saknar i sin kost. Men detta recept på vegansk parmesan är det bästa jag har testat, och ett utmärkt komplement till den traditionella parmesanen.

Jag vet, jag tänker på det själv. Ett sådant lamt och tråkigt recept från min semester.. Grejen är att jag får hålla till godo med vad jag har på lager, eftersom jag inte lagar så mycket mat ”at the moment”. Även om det inte är ett färgsprakande recept, så är det grymt bra och användbart.

Jag är bara sjukt bortskämd nu, och kommer med all säkerhet att gå upp flera kilo på den här tiden. Men jag kan verkligen njuta av det å andra sidan. Njuta av att inte träna, njuta av att äta, äta och äta. Älskar att njuta 100 % av livet. Det är det livet är till för. Det är just så här jag laddar mina batteriet några gånger om året. Det passar mig. Jag har inga problem att plocka fram disciplinen igen när det är dags.

Ok, jag har faktiskt varit med på ett yogapass i tallbarrsskogen och ett Aqua gymnastik pass. Men det var inte sådär superjobbigt. mer pensionärstempo. Men jag uppskattade det ändå, det gjorde jag faktiskt. allt går i ett riktigt semestertempo, även träningen.

Följ mig på facebook och på Instagram!

vegansk parmesan

 

vegansk parmesan recept

2 dl cashewnötter

3 msk bjäst ( näringsjäst flingor)

salt

vitlökspulver

vegansk parmesan

Så här gör du – vegansk parmesan recept

  1. Lägg cashewnötter, vitlökspulver, bjäst och salt i en mixer
  2. Mixa ihop
  3. förvara i en glasburk som förvaras svalt – håller i fler veckor

 

vegansk parmesan

Härligt veganska parmesan recept va?

Här kommer några tips på vilka rätter den här härligt smuliga och smakrika ostimitationen passar till.

Pasta med broccolisås

Krämig vegopasta

Italiensk vegetarisk pasta

Enkel vardagspasta

Pasta med kikärtsfärs

Blomkålsris med ostsås

Som jag skrev, håller mitt vegansk parmesan recept i flera veckor om det står svalt och mörkt. Var dock lite extra uppmärksam när sommaren är varm.

vegansk parmesan

Gör nu två burkar av vegansk parmesan recept. Ställ i skafferiet och ta fram till lite allt möjligt.

Ha det gott, och ta hand om varandra. Själv fick jag precis en drink med citron, mynta och ingefära och en flaska kallt vatten i handen.

KRAM/ Kamilla

 

 

Lämna ett svar