Hummus med persilja, härligt tillbehör

Hummus är ett fantastiskt tillbehör till SÅ mycket. Här har ni ett recept på det med persilja som har en rund och god smak och passar superbra för smaksättning. Här delar jag ett av mina favoritrecept på Hummus, som jag smaksätter med Persilja. Dessutom får du ett betydande intag av dagliga proteiner när du äter hummus. Servera med några brödbitar, så får du också den perfekta förrätten.

Glöm inte att Gilla Vegohimlen på Facebook och följa @vegohimlens på instagram!
Då får du våra tips och recept direkt i dina flöden 

hummus

Detta behövs för att göra denna goda hummus:

1 burk kikärtor 400 g
en matsked iMat eller Creme Fraiche
en näve persilja (vanlig)
2 teskedar Agavesirap/ Honung
Örtsalt

Häll av och skölj kikärtorna.
Lägg dem ihop med övriga ingredienser i en skål.
Mixa ihop med hand mixer och smala av med Örtsalt och Agavesirap.

hummus
Varför inte på smörgås? Eller som tillbehör till maten.

Det finns så många härliga recept som varken innehåller mejeriprodukter eller kött. Vill du har fler tips på vegansk mat, klicka här!

Lycka till!

 

Lämna ett svar