vegansk snabbmat på stekt surdegsbröd med grönsaker

vegansk snabbmat

Vegansk snabbmat, när fantasin lyser med sin frånvaro och magen kurrar i takt med sekundvisaren på klockan. Alltid när jag köper bröd på bageri, så slår jag till på en riktigt stor surdagslimpa. Då räcker det både till en kalasfruost, men även till en måltid i form av matig macka.

I bland blir det en toast. den här gången blev det en matig macka med stekta grönsaker. Det är sällan jag äter stekt  rödlök. Men ta mej tusan vad gott det faktiskt är.

MIn rygg är så pass stark nu, så att jag har börjat addera 25 minuter lätt jogging per dag. Jag börjar på 3 km, men det ska gradvis trappas upp men fortfarande ske varje dag. Så det är en ny rutin till mitt övriga motionsschema. Otroligt skönt, samtidigt som kroppen jublar. Måste nog uppdatera mina löparskor också. Lite väl lite stötdämpning på de nuvarande.

Om någon har ett bra tips på skor, så hojta till. Gärna med lite bättre stötdämpning sam sagt. Träningskläder har jag i massor. Det är så skönt också att springa hemma, då går det att springa i shorts och linne redan nu. Ja, jag kanske glömde skriva att jag springer på löpband. Jag gillar faktiskt det. Löpning är ändå det tråkigaste jag vet, så det är bara att lyssna på den podd och köra. Det får duga till gymmen öppnar upp igen.

vegansk snabbmat

Du vet väl att du kan gilla och följa Vegohimlen på Facebook och på Instagram ?

Veganska stekta mackor – du behöver:

2 personer

2 skivor surdegsbröd

2 msk olivolja

1 msk smör till stekning

ca 6 champinjoner, skivad

1 zucchini, tärnad

1 stor röd lök, tunt skivad

Örtsalt

vegansk snabbmat blogg

Vegansk snabbmat – steg för steg:

  1. Stek champinjoner ett par minuter på medelpemperatur, i med zuccini och lök. Salta 
  2. Låt blandingen få lite färg
  3. Rosta brödskivorna i stekpanna.
  4. Ringla lite olja över brödskivorna.
  5. På med grönsaksblandningen, toppa med lite örtsalt.

vegetarisk snabbmat

Det doftar härligt om denna ljuvliga veganska snabbmaten.

vegansk snabbmat lunch

Tyckte du om mitt recept på vegansk snabbmat ? Då kommer du att gilla dessa lättlagdae recept!

Ha det så fint!

 

 

Lämna ett svar