jordgubbsdricka med lime & äpple i värmen

jordgubbedricka

Ge mig jordgubbsdricka, det är sommar. Sommar och sol. Den här fruktiga och naturligt söta dryck är precis vad du vill ha en varm sommardag på stranden. Jag använder frysta jordgubbar eftersom jag vill att drycken ska bli kall på en gång.

Eller som jag, kyler ned mig mellan jobbmötena på Teams. Semestern har inte riktigt nått mig än, men närmar sig med stormsteg. Sedan tar det ju några dagar att komma in i semesterfeelingen också, i alla fall för mig.

Att avsluta inför sommaren, innebär för mig till stor del även att planera inför hösten. För vem vill komma tillbaka till en oplanerad vardag efter en välbehövlig ledighet ? Inte jag i alla fall.  Så en stor del av mitt arbete nu, när många gått på semester – blir att planera och styra upp inför hösten.

Det är svårt med matkreativiteten när det är så här varmt. Jag blir inte ens hungrig då, utan äter i stället pliktskyldigt något mål mat om dagen. Jag dricker mest lime och citronvatten, som är superbra för kroppen. Lite detoxkänsla.

I övrigt har löpnngen gått väldigt bra. Känner att min kropp stärks upp av muskler, och blir stark och tålig igen. Det är en fantastisk känsla. Övar mycket på att spänna mage och ländrygg under tiden jag springer.

 

Du vet väl att du kan följa Vegohimlen både på Instagram och Facebook? Vi ses där!

jordgubbsdricka

Jordgubbsdricka med lime – du behöver:

(4 pers)

1/2 pressad limesaft

250 g frysta jordgubbar

1 banan

4 dl äppeljuice ( tex den här goda)

 

jordgubbsdrickan

 

Jordgubbsdricka med lime – steg för steg :

  1. Lägg ned allt i en mixer
  2. MIxa på hög effekt i 1 minut
  3. Drick genast

jordgubb dricka

Tyckte du om mitt svalkande recept på jordgubbsdricka ? Då kommer du att älska den här kategorin!

Drick mycket vatten, och ta hand om er!

 

Lämna ett svar