enkel äppeljuice med färsk ingefära

enkel äppeljuice

Enkel äppeljuice med ingefära och lite jordgubbar, ett fantastiskt exempel på att det är det enkla som är det goda. Jag fullkomligen älskar ingefära, men för dig som kanske inte har en ingefära obsession, så går det naturligtvis bra att skippa, eller ta lite mindre av den. Men en enkel äppeljuice om dagen gör definitivt kroppen glad.

Jag lovade mig själv att jag inte får glömma att tacka er för alla mail som kommer angående att ni testat recept och att det går bra för er. Det är jätteroligt att läsa och det triggar mig verkligen. Stort megatack för detta!

Jag vet att min blogg blivit mer och mer vegansk, och det har varit en naturlig utveckling. Det är så bloggen Vegohimlen och jag har utvecklats ihop. Jag brinner för plantbaserat, miljön, kropp och själ. Det bara är så.

Fler och fler människor kontaktar mig och berättar det jag märker att världen upplever i stort nu. Köttet är överflödigt. Vi behöver inte äta kött, våra proteiner finns i växtriket. Vitamin B12 kan du få från annat än kött. Samt att vi blir mer ”ett med naturen och universum” när vi äter plantbaserat. Så känner jag i alla fall tydligt. 

Men i alla fall, så här en bit in i sommar och semester vill jag gärna dela ett gottigt recept på en raw och enkel äppeljuice med ingefära och faktiskt lite jordgubb i också.

Vill du följa mig, så finns jag på Facebook och på Instagram!

enkel äppeljuice

Enkel äppeljuice med ingefära:

ca 4 personer

7 äpplen med borttaget kärnhus.

3 cm ingefära eller mindre för dig som inte är en junkey.

3 färska jordgubbar

enkel äppeljuice

Så här gör du enkel äppeljuice med ingefära:

  1. Rensa äpplen fria från kärnhus
  2. Skala ingefäran
  3. Rensa jordgubbarna
  4. Lägg allt i en mixer och mixa på full effekt i 1 minut
  5. Låt juicen rinna genom en köks duk
  6. Häll och förvara i en glasflaska, håller sig fräsch i någon vecka

 

enkel äppeljuice

Gillade du mitt recept på enkel äppeljuice?

Då kommer det mer inspiration på dryck till dig!!

Njut av sommaren / Vegohimlen Kamilla

 

Lämna ett svar