läskande sommardryck med syrlig citron

läskande sommardryck

Läskande sommardryck är precis vad som behövs när solen står högt och vätskedepåerna behöver fyllas på. Jag är svag för citron, grape, lingon och andra syrliga drycker. Blir det för sött, så vill mina smaklökar inte vara med och jag blir bara mer törstig. Det ska finnas en perfekt balans där. En läskande sommardryck är i alla fall syrlig i min värld.

Tror att den här sommaren kommer att bli helt perfekt för hästryggen. Lagom temperatur för att vara ute på tur eller hänga i ridhuset om det regnar. Värmeböljan har redan varit här och vänt, och jag har fått min beskärda del av att svettas på natten, och bländas på dagen, haha 🙂

Arbetet jag gör med att stärka core och bål är mycket på grund av att jag vill bli en bättre ryttare. Jag håller också på att lära känna min kropp på ett nytt sätt. Faktiskt har jag aldrig varit så intresserad av kroppens funktioner, muskler och reaktioner. Det är faktiskt sjukt spännande. Framför allt hur du ska stärka den.

Till hösten kan det nog bli både en och två kurser för mig vid sidan av jobbet. Då kommer i alla fall en av dem att vara arbets / karriärsrelaterad. Den andra en ren ego-kurs. Gärna då blogg-relaterad.  

Träning

Gällande mitt dagliga träningsprogram, så har jag lagt till en enkel, men ack så effektiv övning för att ytterligare stärka core/bål. En gammal hederlig planka. Samt en sidoplanka. För er som inte vet, ser det ut som nedan.

Magen ska spännas, och core ska aktiveras under hela övningsförfarandet. Plankan är bra för hela kroppen, och ta gärna hjälp de första gångerna, så att du har rätt kroppshållning.

Bildcn är lånad från Newsner

bästa veganska bloggen

 

Du vet väl att du kan följa Vegohimlen på Instagram och på Facebook ?

läskande sommardryck

Läskande sommardryck med citrus:

Räcker till 1 liter 

1 citron, eko och skrubbad + en lime, skrubbad

1 /2 dl vit sirap

1 liter kallt vatten

extra is (valfritt)

läskande sommardryck citrus

Läskande sommardryck – steg för steg:

  1. Pressa ut saften ur citron och lime i en tillbringare
  2. Riv även i det allra yttersta skalet på dem
  3. Tillsätt sirap och rör om 
  4. Tillsätt kallt vattnet och rör om
  5. Lägg i is och servera

läskande dryck

Förvaras i kylen. 

Gillade du Vegohimlens recept på läskande sommardryck ? Då har jag ännu mer tips på dryck om du klickar på denna rad.

Ta hand om er, och gör sådant som ni tycker om 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar