alkoholfri drink med melon och mynta

alkoholfri drink med melon

Alkoholfri drink med melon och mynta. Sommardrinkarnas sommardrink. Den här godingen är gjord på grön honungsmelon och lime. Jag har otroliga cravings på grön honungsmelon just nu och har alltid en kall kanna med den här härliga sommardrycken i mitt kylskåp.

Jag tar förresten tillbaka det jag skrev för någon dag sedan. Jag saknar visst träningen på semestern. jag försökte ju som jag skrev delta i ett Aqua gym pass och ett yogapass på stranden. Det var HELT värdelöst. Faktiskt som ett riktigt skämt. Då syftar jag både på upplägg och utförande. Jag kände att jag hade god lust att bara blåsa av deras pass och ta över. Så illa var det. Hade jag haft PMS så hade det säkert skett också.

Jag simtränar när jag är på semester i stället, inga mer pass. 

Förutom det, så dricker jag härliga fruktdrinkar och slappnar av och blir ompysslad dygnet runt.

 

Följ mig gärna på både Instagram och Facebook!

alkoholfri drink med melon

Alkoholfri drink med melon – detta behövs:

Räcker till ca 4 personer

1 grön honungsmelon eller den melon du gillar bäst

4 isbitar

1 msk Agavesirap eller honung

1/2 dl färskpressad limesaft

5 dl kokosvatten

4 myntablad

alkoholfri drink med melon

Alkoholfri drink med melon och mynta – gör såhär:

  1. Dela melonen på mitten och kärna ur.
  2. Lägg allt fruktkött i mixern tillsammans med is och resten av ingredienserna.
  3. Mixa på fullt i ca 60 sekunder
  4. Dekorera med lite mynta, och drick kall.

alkoholfri drink med melon

Själv råkade jag som ni ser helt glömma att dekorera min alkoholfria drink med mynta. Men lika god blev den för det.

Tyckte ni om mitt recept på alkoholfri drink med melon, så kan jag tala om att jag har många härliga och läskande tips på sommardrinkar, smoothies med mer under min kategori smoothie och dryck, välkomna in.

Hörde att det skulle bli lite regn och åska i Sverige, det kan verkligen behövas. Jag får inte uppleva det denna gång, men jag älskar verkligen blixt och dunder.

Så helande och renande.

Allt gott till er!

Lämna ett svar