Raw pesto på Blåbär är så fenomenalt goda och har fantastisk färg och smak. Blåbär är samtidigt väldigt rika på både antioxidanter och C-vitaminer. Denna pesto är god till exempel på mackan, i din yoghurt eller i gröten. Det har blivit lite min grej att göra olika slags pesto i tid och otid. Men det är faktiskt premiär med en söt variant. Jag är både glad, stolt och har fått blodad tand. Nästa gång blir det kanske med lingon i?
Glöm inte att Gilla Vegohimlen på Facebook och följa @vegohimlens på instagram!
Då får du våra tips och recept direkt i dina flöden ❤
För en batch raw pesto behöver du:
2 dl blåbär. Frusna går bra.
1 dl Valnötter
2 matskedar Kikärtor
2 teskedar Agavesirap.
Mixa ihop och bred på mackan som jag gjorde. Eller varför inte äta som den är?
Jag strösslade på lite vackra hampafrön, fänkålsfrön, solroskärnor och valnötter !
Besök gärna min raw-snacks kategori, där det finns mer inspiration på raw smoothies och juicer.
Vill du ha fler härliga tips på frukost, så hittar du det här.
Peston blev både vacker och god denna gång / Vegohimlen