exotisk smoothie med härliga sommarvibbar

exotisk smoothie krämig

En härlig exotisk smoothie påminner mig om sommar och sol. Just den här tiden på året är det skönt att minnas härliga sommarvibes och varma vindar. När jag får sommarlängt, brukar jag göra den här härliga drinken.

Vad är sommar för dig ? För mig är det kokos, ananas, passion och gärna lite mango. Även när det kommer till solkräm, så väljer jag alltid dem som doftar av kokos eller tropisk frukt. Det är sommar för mig. Sen finns det såklart fler saker som tex jordgubbar, smultron. Sådant som har med svensk sommar att göra. Svensk sommar är magisk.

Just nu har jag inget roligt att skriva om träning. Vrickade ju foten ordentligt för ungefär två månader sedan och svullnaden vill inte gå ned. Läkaren säger att det kan ta upp till ett år. Varje gång jag försöker träna, så får jag ondare efteråt, så får hålla mig lugn ett tag. Inte ens långa promenader funkar just nu. Men jag tänker inte klaga. Oj, jag kanske just precis gjorde det ? 🙂

Jag kan ju titta mer på serier nu till exempel. Jag gillar inte polisdeckare så mycket. Men en Brittisk deckare kan jag fastna i. Just nu plöjer jag Marcella på Netflix. Den är mörk men spännande.

Morden i Midsummer är också riktigt bra, och jag kan helt förtrollas av den enastående skildringen av det pittoreska England. Alltså, hur många mysiga ställen finns det ?! Nästa fråga blir ju oundvikligen  hur många mord kan det ske i en och samma stad ? Dom har ju spelat in sjukt många säsonger liksom.

Nu gör vi en exotisk smoothie!

 

Du vet väl att du kan gilla och följa Vegohimlen både på Insta och på Facebook ?

exotisk smoothie krämig

Recept på exotisk smoothie – du behöver 

5-6 dl kokosdryck

1 stor mogen banan

1 dl frusen mango

1 dl frusen passionsfrukt

Saft  från 1 pressad lime och 1 pressad liten citron

1 sked jordnötssmör

Iskuber om du vill

exotisk krämig smoothie

Så här gör du, steg – för – steg:

  1. Lägg alla ingredienser i en blender
  2. Kör på fullt ös i 1 minut
  3. Späd med kokosmjölk om du vill ha en tunnare konsistens
  4. Servera, när det är vinter brukar jag skippa isen. Men det är väldigt gott med is i.

exotisk smoothie

Gillade du mitt recept på exotisk smoothie ? Då kommer du till smoothiehimlen via denna länk!

PoK / Kamilla

Lämna ett svar