Godaste vegoburgaren jag vet. Jag har testat en hel del. Är så lycklig över att vara vegetarian och äta vegetarisk mat jämt. Jag skulle våga gå så långt som att säga att detta är den godaste Vegoburgare jag någonsin har ätit. Jag är så trött på alla Vegobiffar. Riktigt Läcker Vegoburgare har ni här!
Glöm inte att du kan Gilla Vegohimlen på Facebook och få alla våra recept direkt i ditt Facebookflöde 👍
Följ mig på Insta, där namet är Vegohimlens
Vad behöver du då för att skapa den godaste vegoburgaren ?
Bröd såklart.
1 st Portobellosvamp av det större slaget.
6 Blad Svartkål eller Grönkål
2 Vitlöksklyftor eller Vitlökspuré
En Gul lök – skuren i ringar.
Valfri ost du gillar.
Alfa Alfagroddar
3-4 Matskedar dilltsatsiki
2 Tomatskivor.
1 tesked Socker alt Kokossocker
Soya
Örtsalt
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg din Portobello i en säker ugnsform. På med lite olja. Låt den vara i ugnen i sammanlagt ca 30 minuter, men ta ut den efter halva tiden och gnid in den i Vitlök som du har krossat till en massa ihop med lite olja. Se till att Portobellon vattnas ur, men ej försvinner.
Ta bort stjälken i mitten på Kålen och fräs den ihop med Vitlök och lite Örtsalt tills den blivit mjuk.
Stek löken med en nypa socker och en matsked Soya
Blanda din Dill Tsatsiki.
Montering av Burgaren
Börja med Kålen längst ned
På med Portobello, sedan osten på den.
Lök
Tomatskivor
Alfa Alfa groddar
Toppa med Härlig Dill-Tsatsiki
Vill ni ha fler tips på läcker vegomat, så finns det här!
En av mina absoluta Favoriter / Vegohimlen