Vegangodis är svingott, just den här varianten innehåller krämigt jordnötssmör toppat med mörk choklad och hampafrön. Sedan extremt lättlagat också.
Dadlar är perfekta att fylla med både sött och salt. i går fixade jag detta vegangodis De är en riktig smakupplevelse. Sött möter salt möter lite beskt i chokladen. Det här är vad jag kallad nyttigt godis när det är som allra bäst.
Glöm inte att Gilla Vegohimlen på Facebook, så får du våra recept direkt i ditt Facebookflöde ❤
Vegohimlen finns också på Insta @vegohimlens
Så här gör du snabbt lättlagat vegangodis:
För ca 10 st behöver du:
10 urkärnade dadlar
2 matskedar jordnötssmör
2 matskedar smält mörk choklad
1 matsked Hampafrön
Öppna upp dadlarna och fyll med jordnötssmör
Smält chokladen och droppa över, toppa med Hampafrön.
Fyll först dadlarna med Jordnötssmör – helst Chunkey |
Läckra och enkla Dadelbakelser / Vegohimlen.