Fyllda dadlar – perfekt plockmat

fyllda dadlar

Fyllda dadlarmed salt och härlig fetaost. För dig som älskar den gamla klassikern med Baconinlindade dadlar. Här får du de söta dadlarna fyllda med det salta från fetaosten. Krämigt salt möter den intensiv sötman som finns i dadlarna. Testa pressa lite lime över innan servering, så får du en riktig symfoni till smak på denna underbara förrätt.

Glöm inte att du kan Gilla Vegohimlen på Facebook och följa @vegohimlens på instagram!
Då får du våra tips och recept direkt i dina flöden 

 

 

 

Fyllda dadlar för fyra pers:

ca 16 Dadlar
1 block Fetaost
Färsk Basilika

 

fyllda dadlar

Sätt ugnen på 200 grader. Skär blocket i mindre bitar. fyll Dadlar med både feta och Basilika.
SKJUTS in i ugnen i ca 5-10 minuter. Osten ska vara smält och bubbla något.

 

 

fyllda dadlar

Vill du ha tips på annat du kan fylla dadlar med, finns det här.

Här hittar du tips på mer vegetarisk mat

 

 

Servera ganska direkt / Vegohimlen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#förrätt #plockmat #dadlar #fetaost

Lämna ett svar