Krämig glass på gröna ekologiska vindruvor och banan. Alltså endast två ingredienser! Tänk på att vindruvor är en av de mest besprutade frukter som finns. Var därför generös mot dig själv och unna dig ekologiska vindruvor! Du måste prova denna krämiga glass. Riktig happyfood. Raw vegan och glutenfri vindruvsglass blir mitt fredagsmys, vad blir ditt?
Jag är ju en person som verkligen gillar att sätta mål och att nå mål. Det är vi väl alla mer eller mindre kanske. Det är egentligen inte själva målsättningsarbetet som jag tycker om, kanske det också, men bara då för att jag samtidigt ser mig själv nå det utsatta målet.
Det kan handla om allt möjligt. Ett kalas som jag planerar, där allt ska vara gjort från grunden till ca 30 gäster. Eller så kan det vara att hinna träna 3 dagar i veckan. Högt och lågt alltså.
Når jag alltid mina mål ?
Ja ofta. I alla fall när jag inte är beroende av andra människors agerande eller liknande, för det kan man aldrig styra. Men när sådant händer, så är min stora förebild Google maps.
Jag släpper inte själva målet, jag styr bara om rutten!
Följ gärna mig och Vegohimlen på Facebook och Instagram! Där delar jag mer härlig vegoinspiration.
Ingredienser till krämig glass med vindruvor:
Till 2 personer:
1 ask ekologiska vindruvor
1 mogen banan, skivad
Krämig glass på druvor – så är gör du:
- Frys druvor (ca 2-3 timmar)
- Frys bananen skivad (ca 2-3 timmar)
- In i en mixer och mixa ihop
- Ät direkt eller låt frysa till sig i en halvtimme
Jag gillar krämig glass som den är, precis när den är färdigmixad. Jag är och har nog alltid varit SÅ svag för glass. Den här varianten kan man ju typ äta till frukost!
Gillar du snask, fast lite nyttigare, så finns det massor av inspiration hos mig.
Gillar du efterrätter av olika slag, så har jag det också!
Kram från Vego-Kamilla