Acaibowl med banan och kokos

acaibowl med banan

Acaibowl med banan är en skål med massa nyttigheter som har en bas på frusna bär som är mixade ihop med acaipulver. Det är i alla fall så jag gör min acaibowl med banan och kokos.

Jag vet att det även finns acai i frusen form som man kan köpa och använda, men jag vet inte var men köper det, och det är inget jag har forskat i heller då jag älskar den typen av bowl som jag själv gör.

Denna sanslöst goda och vackra bowl, ger en njutningsfull stund på morgonen innan plikterna tar vid. Det är som att äta någon slags blåbärs sorbet, laddad med god topping. Acaibäret, så är det proppat med antioxidanter.

Du vet väl att Vegohimlen finns både på Facebook och Instagram, följ mig där vettja

 

acaibowl med banan

Så här gör du en riktigt god acaibowl med banan: 

Mixa ett halvt paket frusna bär, 1 banan, 1 matsked Acaipulver. Acaipulver kan du köpa i alla välsorterade hälsokostbutiker.

acaibowl med banan

Lägg upp i en skål och toppa med kokos, färska skivade jordgubbar, havreflingor/musli och jordnötssmör. Jag föredrar verkligen att servera i en genomskinlig skål, eftersom det ger en sådan speciell känsla för alla de vackra ingredienser som tornar upp sig. Fint att exponera allt tycker jag!

Vill du ha tips på fler härliga frukostar, så finns det här.

Vill du ha smaskiga tips på smothies och andra drycker, så klicka här

/ ❤

Lämna ett svar