Smoothie med gojibär och kakao

Smoothie med gojibär

Smoothie med gojibär passar verkligen alla. Den är även extremt barnvänlig. En Smoothie är så tacksam att ge till ett barn, bara den smakar gott och lite sött, så åker den ner, ihop med allt nyttigt.
Denna Smoothie med gojibär och kakao är perfekt till din frukost som start på dagen !

Det går bussnabbt att göra. I bland när jag är mitt riktigt effektiva jag på stressiga mornar, så mixar jag ihop min Smoothie på 3 minuter och häller den i en mugg. Sedan tar ungarna i ena handen och Smoothien i den andra och drar!
Så får min man ta hand om kaoset när han kommer hem från jobbet. Haha!

❤Glöm inte att Gilla Vegohimlen på Facebook – där du får alla våra recept direkt i ditt flöde, och på Instagram – där jag lägger ut lite roliga bilder och en del recept som inte finns här eller på Facebook!
Hoppas vi ses där!❤

Smoothie med gojibär

 Till två glas Smoothie med gojibär och kakao behöver du:

2 Bananaer
1 Dadel
5 dl Mandelmjölk, Cashewnötsmjölk eller annan mjölk du använder
1 1/2 matsked Kakao eller Kakaonibs
2 Matskedar Cashewnötter
3 Matskedar Gojibär

Smoothie med gojibär

 Mixa ihop allt i en Mixer. Varför ser Mumin så sur ut?!

Vill du ha fler recept på Vegohimlens smoothies, så klick bara in dig här.

Pjuh – nu ser han ut att vara på bra humör igen ✌ /Vegohimlen

Lämna ett svar