Parmesankräm med härligt syrlig kapris

Parmesankräm med kapris är ett jättegott tillbehör till maten. Kaprisen ger en sådan fin sälta och röran får en mjuk men intensiv smak. Röran är perfekt att servera som enkel förrätt, exempelvis ihop med några brödbitar, så att gästerna kan få en aptitretare.

Jag brukar äta denna parmesankräm till vegobiffar eller grytor till exempel. Sist jag gjorde den, var när jag gjorde en härlig vegetarisk pytt i panna med sötpotatis och annat gott i.

Jag är en sådan person som inte är så förtjust när maten blir för torr. Jag älskar såser och jag älskar när maten är av det saftiga slaget kan man säga. Det har resulterat i att jag kommer att dela en uppsjö av recept på olika tillbehör som gör maten lite piffigare helt enkelt. 

Glöm inte att Gilla Vegohimlen på Facebook och följa @vegohimlens på instagram!
Då får du våra tips och recept direkt i dina flöden 

 
parmesankräm

Så här gör du:

Parmesankrämen
Du behöver 150 gram finriven parmesanost
2 matskedar kapris
2 dl Creme Fraiche eller i Mat.
Örtsalt
 
Hacka kaprisen fint och blanda med resten, smaka av med örtsalt.
 
parmesankräm
 
Vill du ha fler tips på tillbehör, så får du det här! 
Supergott / Vegohimlen

 

Lämna ett svar