Morotsbacon eller Fejkon som vissa kallar det, är ett knaprigt tillbehör som passar såväl i Burgaren, som tilltugg eller ihop med en god soppa. Morotsbacon är supergott! Dessutom Veganskt snacks!
Glöm inte att Gilla Vegohimlen på Facebook – så får du våra recept direkt i ditt Facebook-flöde ! Nu finns @vegohimlens också att följa på Instagram.
Så här gör du härliga morotsbacon:
Använd en osthyvel för att hyvla till bacon då. Använd ca 2 morötter per person.
Kolla, Veganskt snacks.
Pensla eller marinera dina bacon med vitlök + någon sås med sting i +Lönnsirap + rökt paprika. In i ugnen på 150 grader i ca 25 minuter tills de fått färg.
När dina bacon kommer ut, så på med lite örtsalt. Ta bort dem från Bakplåtspappret och låt vila i någon minut innan servering. Mmm..Veganskt snacks!!
Vill du få tips på mer vegansk mat, så finns det här
Lycka till med Fejkon/ Vegohimlen ❤